Genieten van de zomer..

Tijdens de periode 21 juni tot en met 12 juli doen wij het wat rustiger aan.. Natuurlijk kun je wel een bestelling in onze webshop plaatsen, maar houd er rekening mee dat de levertijd iets langer is. (3 tot 4 werkdagen). Dank voor het begrip en iedereen een fijne zomer gewenst, dat de zon maar eens mag gaan schijnen!

 

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Wenskaarten sets

Nooit misgrijpen, altijd een mooie wenskaart of kaart in huis met onze handige voordelige wenskaarten sets. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Kunstkaarten set 8 unieke kunstkaarten van Martine de Ruiter - Iets Fraais

Met de door haar zelf ontwikkelde schildertechniek met paletstukken maakt kunstenaar Martine de Ruiter kleurrijke abstracte schilderijen met de suggestie van diepte en beweging. De schilderijen van Martine de Ruiter zijn soms heel krachtig en soms subtiel en kwetsbaar. Door deze diversiteit is een prachtige serie wenskaarten ontstaan en nu ook verkrijgbaar als wenskaartenverpakking.

Wenskaarten set met 8 wenskaarten Hollands Glorie

In een gedetailleerde tekenstijl zijn allerlei typisch Nederlandse zaken zoals Amsterdamse grachtenpandjes, schaatsen, tulpen, boerderij en brug weergegeven op 8 verschillende wenskaarten. Gedrukt  in blauw tinten op mooi FSC karton met structuur. Gelverd met rode enveloppen in verpakking. Ook leuk om kado te geven.

Voordelige sets wenskaarten met 8 wenskaarten

Ben jij echt een kaarten liefhebber? Houd je van het gevoel van papier? En vind je het leuk om vrienden en familie zo af en toe te verrassen met een kaartje? Dan zijn onze voordeelverpakkingen echt iets voor jou. Onze scherpe prijs per kaart maakt kopen leuk! Onze verpakkingen hebben diverse thema's: bijvoorbeeld bloemen, delfstblauwe typisch Hollandse illustraties en voor elke gelegenheid een kaart.

Duurzaam geproduceerde wenskaarten

Een handgeschreven kaart verstuurd per post of gegeven bij een kadootje is echt persoonlijk en heeft een hoge attentiewaarde. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat onze producten me grote zorg ontworpen en geproduceerd worden. Duurzaam en verantwoord. Passend bij jouw gebaar.

Altijd een kaartje in huis

Het overkomt iedereen wel een keer. Je net te laat realiseren dat een dierbare snel jarig is. Op dat soort momenten is het een uitkomst als je een aantal kaarten in huis hebt liggen. Onze voordeelverprakkingen zijn daarvoor uitermate geschikt! De wenskaarten kun je in de verpakking goed bewaren en de wenskaarten blijven natuurlijk mooi. Klaar voor verzending.