Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Voordelig en handig
Nooit misgrijpen, altijd een mooie wenskaart in huis met onze handige voordeelverpakkingen. In onze voordelige verpakkingen zitten altijd 8 wenskaarten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelige verpakkingen met 8 wenskaarten
Ben jij echt een kaarten liefhebber? Houd je van het gevoel van papier? En vind je het leuk om vrienden en familie zo af en toe te verrassen met een kaartje? Dan zijn onze voordeelverpakkingen echt iets voor jou. Onze scherpe prijs per kaart maakt kopen leuk! Onze verpakkingen hebben diverse thema's: bijvoorbeeld bloemen, delfstblauwe typisch Hollandse illustraties en voor elke gelegenheid een kaart.

Attentiewaarde
Een handgeschreven kaart verstuurd per post of gegeven bij een kadootje is echt persoonlijk en heeft een hoge attentiewaarde. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat onze producten me grote zorg ontworpen en geproduceerd worden. Duurzaam en verantwoord. Passend bij jouw gebaar.

Altijd een kaartje in huis
Het overkomt iedereen wel een keer. Je net te laat realiseren dat een dierbare snel jarig is. Op dat soort momenten is het een uitkomst als je een aantal kaarten in huis hebt liggen. Onze voordeelverprakkingen zijn daarvoor uitermate geschikt! De wenskaarten kun je in de verpakking goed bewaren en de wenskaarten blijven natuurlijk mooi. Klaar voor verzending.