Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting


Uitnodigingen kinderfeestje

Partijtje? Kinderfeestje? Hier vindt u leuke sets uitnodigingskaarten voor het feestje van uw kind en meer feestelijke wenskaarten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kinderfeestje cupcakjes bakken

Een leuk feestje of partijtje begint bij een leuke uitnodiging. Gaat u samen met de vriendjes en/of vriendinnetje cupcakjes bakken?  Kijk dan eens bij deze set uitnodigingen. In deze verpakking zitten 6 uitnodigingen voor het feestje en 6 enveloppen.

Sportief kinderpartijtje

Krijgt u een aantal wildebrassen op uw feestje, dan is lekker buiten of binnen sporten misschien een goed plan. Deze uitnodigingen voor een kinderfeestje zijn heel toepasselijk en de jarige kan de kaarten zelf ook nog mooier maken door ze in te kleuren. In elke verpakking zitten 6 uitnodigingen en 6 enveloppen.

Uitnodigingen dieren voor kinderfeestje

Grappige, uitklapbare uitnodigingen met een ijsbeer, een leeuw of giraf voor het verjaardagsfeestje van uw kind. In elke set zitten 6  full colour uitnodigingen met envelop. De uitnodigingen hebben een zigzag-vouw en als je ze helemaal uitklapt lees je alles. Op de achterkant kan alles praktische informatie worden ingevuld, ook kado-wensen.