Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting


Valentijnsdag

Heeft iemand je hart veroverd? Laat het weten, stuur een Valentijnskaartje.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Harten - sierlijk hart
    € 2,50 € 2,07
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Hippe kaarten voor Valentijn
Altijd leuk om je (geheime) liefde te laten weten wat je voor hem of haar voelt... dus ben je op zoek naar een mooie Valentijnskaart, neem dan een kijkje in onze collectie. Valentijnskaarten met zilver of goudfoliedruk, handgemaakt op kraft, gedrukt met fluor inkt; bij De Kaartenmakers vind je lieve, hippe en grappige wenskaarten voor Valentijnsdag.
Kijk ook bij onze Valentijns-aanbiedingen!

Over Valentijnsdag
Elk jaar valt Valentijnsdag op 14 februari. Na Nieuwjaarsdag is Valentijnsdag het meest gevierde feest ter wereld. Op deze dag geven geliefden elkaar extra aandacht met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. In sommige landen is het vieren van deze dag van de liefde verboden ( o.a. Maleisië, Iran, Rusland, Saudi-Arabië, Indonesië en Pakistan)

Valentijnskaarten en -gedichten Al in de vijftiende eeuw werden er Valentijnskaarten en -gedichten gemaakt en verstuurd. Zo is er in Groot-Brittannië een gedicht bewaard gebleven dat prins Karel van Orléans aan zijn vrouw schrijft en waarin hij haar aanduidt als zijn ‘Valentijn’. Behalve kaartjes en gedichtjes zouden Engelsen in sommige kringen op Valentijnsdag ook lootjes hebben getrokken: de naam op het lootje verraadde met wie je een keertje uit mocht.

Speciale momenten in het leven
In het leven heb je mooie, speciale, feestelijke en bijzondere momenten. Of je nu gaat verhuizen naar een nieuw huis, of vrienden gaan trouwen, of ze hebben net een kindje gekregen...of het kind is groot geworden en gaat op kamers. Er zijn allerlei redenen om een leuk kaartje te sturen. Ook om sorry te zeggen of gewoon zomaar om iemand een hart onder de riem te steken.