Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting


Kunstkaarten

Onze collectie kunstkaarten; mooie kleurrijke aquarellen, collages en schilderijen verwerkt tot bijzondere wenskaarten. Kunst van o.a. Iets Fraais en Leo van den Ende

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Iets Fraais Kunstkaarten

Kunstenaar Martine de Ruiter (1973)heeft in de loop van haar carriere een eigen schilderstechniek ontwikkelt 'Palletstukken'. 
In haar abstracte expressionistische schilderijen is deze techniek goed te herkennen. De schilderijen zijn naast prachtig van kleur ook enigzins ruimtelijk; de verflagen zijn goed zichtbaar.
Samen met de Martine hebben De Kaartenmakers een mooie serie van 8 wenskaarten uitgegeven. Deze inspirerende kunstkaarten zijn los verkrijgbaar, maar ook als voordelige verpakking.

Wenskaarten schilderijen Leo van den Ende 

Kunstschilder Leo van den Ende is vooral bekend vanwege zijn Panorma Tulipland. In dit panorama portretteerde hij de Bollenstreek van de jaren 50 in al zijn diversiteit. Het oeuvre van Leo van den Ende bestaat voornamelijk uit landschappen, dieren en bloemen. In samenwerking met de kunstenaar hebben we een prachtige serie wenskaarten uitgegeven. Ook van deze serie bestaat een voordelige kunstkaarten set met daarin 10 prachtige kunstkaarten