Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
 • Menu
 • Setting


Kinderkaarten

Speciaal voor de kleine mensjes op deze wereld; onze vrolijke kinderkaarten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Oranje taart in vilt
  € 2,95 € 2,44
 2. Badeendjes
  € 1,00 € 0,83
 3. Cavia
  € 1,00 € 0,83
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Een kaartje waar ook nog iets moois uit groeit...
In deze Corona tijd kunnen opa en oma niet zo makkelijk langskomen als anders... en omdat we nog niet alles mogen en afstand moeten houden, zoeken we oude en nieuwe hobbies. Met onze groeikaarten krijgen kinderen niet alleen een leuke kaart voor hun verjaardag, maar ze kunnen ook kijken of ze groene vingers hebben...op deze verjaardagskaarten zit namelijk een af te neem onderdeel waar zaadjes in zitten. Groeikaarten

Unieke verjaardagskaarten voor kinderen
Je neefje of nichtje is binnenkort jarig. Of de zoon of dochter van je beste vriend of vriendin... dan wil je natuurlijk een leuke verjaardagskaart sturen! Geen 13 in een dozijn kaart, maar een grappige, bijzondere, kleurrijke of unieke kaart. Bijvoorbeeld een popup kaart met leuke wilde dieren, of een kaart voor de jarige waar je de taart kunt voelen.... Kijk snel in ons assortiment.

Geld kado geven
Vaak willen kinderen graag geld krijgen voor hun verjaardag. Kunnen ze zelf de gewenste kadootjes gaan kopen. Maar het is natuurlijk niet zo leuk om het verjaardagsgeld gewoon te geven, vandaar dat De Kaartenmakers een uitgebreide collectie geld-kado-envelopjes heeft ontwikkeld. Naar geld-kado-enveloppen.