Genieten van de zomer..

Tijdens de periode 21 juni tot en met 12 juli doen wij het wat rustiger aan.. Natuurlijk kun je wel een bestelling in onze webshop plaatsen, maar houd er rekening mee dat de levertijd iets langer is. (3 tot 4 werkdagen). Dank voor het begrip en iedereen een fijne zomer gewenst, dat de zon maar eens mag gaan schijnen!

 

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Bedankkaarten

Wil je iemand bedanken voor zijn of haar hulp of steun? Hier vind je veel leuke bedankkaarten. Kaarten met en zonder tekst, Kunstkaarten, kaarten met een roos, zonnebloem...

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 72

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 72

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Iemand bedanken door een leuke kaart te sturen

Een vriend of vriendin, je ouders, de buurvrouw of de buurman... iedereen wordt wel eens geholpen. Hulp bij het verhuizen, extra handen bij het klussen, het bieden van een slaapplek, helpen bij studeren, wegbrengen naar Schiphol. Deze ontzettend lieve, nuttige, waardevolle en gezellige gebaren verdienen een mooie kaartje.

Wenskaartenbox: altijd een kaartje bij de hand!

Stuur je vaak een kaartje? Dan is de wenskaartenbox misschien iets voor jou. In deze mooie stevige bewaardoos zitten 36 wenskaarten met diverse thema's: o.a. verjaardag, geluk, geboorte, sterkte, beterschap.

Kaarten voor mannen

Ben je op zoek naar een kaart of wenskaart met envelop voor een man? Bijvoorbeeld je buurman, je opa, een vriend of je leraar? Dat is vaak best lastig. Daarom hebben wij een aantal (wens)kaarten geschikt voor een man bij elkaar gezet. Handig toch? Wenskaarten man