Genieten van de zomer..

Tijdens de periode 21 juni tot en met 12 juli doen wij het wat rustiger aan.. Natuurlijk kun je wel een bestelling in onze webshop plaatsen, maar houd er rekening mee dat de levertijd iets langer is. (3 tot 4 werkdagen). Dank voor het begrip en iedereen een fijne zomer gewenst, dat de zon maar eens mag gaan schijnen!

 

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting


Ansichtkaarten en extra grote ansichtkaart

Kleurrijke foto's verwerkt tot vierkante of grote ansichtkaart. Ansichtkaarten in zwart wit met teksten. Mooie kwaliteit ansichtkaarten.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 135

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 135

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ansichtkaarten snel in huis

Ansichtkaarten bestellen is makkelijk in onze webshop! We hebben ansichtkaarten van Nederland, van Amsterdam, van Ansichtkaarten Alkmaar, van Ansichtkaarten Haarlem en nog veel meer. De ansichtkaarten zijn natuurlijk ook leuk om naar familie of vrienden in het buitenland te sturen!

Extra grote ansichtkaart

Grappige, kleurrijke of sfeervolle ansichtkaarten, in het vierkant of op groot formaat (A5). Lekker opvallen bij de post! Iedereen wordt blij van een leuk kaartje. Deze grote ansichtkaarten zijn ook uitermate geschikt voor iedereen die bezig is met postcrossing.

Postcrossing

Postkaarten uitwisselen, dat is in het kort gezegd postcrossing. In 2005 is postcrossing gestart door de Portugees Paulo Magalhães en sindsdien zijn er heel wat ansichtkaarten de hele wereld overgestuurd. In ruim 200 landen zijn mensen actief
met postcrossing. Hoe werkt het? Je kunt je gratis aanmelden bij www.postcrossing.com. Na aanmelding zoek je de adres gegevens van een andere deelnemer en dan stuur je die persoon een leuke passende kaart... dat kan zijn naar Spanje maar ook naar Zuid Afrika of India... en natuurlijk krijg je zelf ook post. Super leuk.

Leuke verjaardagskaarten voor vrouw

Happy birthday, van harte, gefeliciteerd, hartelijk gefeliciteerd, it's your birthday... en ga zo maar door. Op zoek naar een unieke verjaardagskaart voor een vriendin, je moeder, de buurvrouw, een collega of een kennis; bij De Kaartenmakers proberen wij altijd originele kaarten te ontwerpen. Zo hebben we een prachtige serie met kleine echt houten opgeplakte illustraties, een serie waarin vilt verwerkt is, maar ook prachtige kleurrijke aquarellen. Met en zonder een verjaardagstekst. Ga naar verjaardagskaarten