Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting


3D POP UP wenskaarten

Wenskaarten met een groot verrassingseffect. Je hoeft de kaart alleen open te vouwen...

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Bijzondere 3D POP UP wenskaart Bavokerk in Haarlem
Het is echt een pareltje deze POP UP wenskaart! De verrassing is groot als je deze wenskaart open doet; de gehele Grote of St. Bavokerk van Haarlem verschijnt! Een mooi aandenken aan de stad, maar natuurlijk ook een leuke verrassing om op te sturen.

Unieke wenskaart voor Moederdag!
Soms lukt het niet om even langs te gaan met moederdag. Het leven kan druk zijn. Maar dan biedt onze bijzondere 3D POP UP wenskaart tulpen uitkomst; bij het openen van deze wenskaart verschijnt een kleurrijke boeketje tulpen van papier! Een origineel boeket voor Moederdag!

Prachtige popup wenskaart met Hollandse molen
De ontvanger van deze wenskaart zal echt verrast worden als hij of zij deze popup kaart opent! Er verschijnt een prachtige driedimensionale Hollandse molen! De typische Hollandse oranje buitenkant maakt het geheel af. Ook heel geschikt om naar familie of vrienden in het buitenland te sturen.

Geboorte van een jongetje of meisje
Een kind krijgen is en blijft een bijzondere gebeurtenis in het leven. Dat vraagt om een mooi felicitatie kaart! Binnen onze collectie POP UP wenskaarten hebben wij ook een met een retro kinderwagen. In het lichtrose en in het licht blauw. Leuk om te sturen bij de geboorte van je kleinkind, het kindje van een vriend of vriendin.