Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Tekenblokjes

Tekenen, notitie maken, schetsen, stripje maken; een tekenblok met blanco binnenwerk is altijd handig om bij de hand te hebben.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Tekenblokje voor kleine kinderen
Kinderen kleuren natuurlijk altijd graag! Lekker met potloden of stiften aan het werk. Daarom is het handig om altijd een tekenblok in huis te hebben. Ons tekenblokje Little Kids is door zijn formaat handig om mee te nemen waar je ook naar toe gaat! Op het tekenblokje kan ook de naam gezet worden.

Tekenblokje voor poezenliefhebbers
Op dit tekenblokje met A5 formaat staan allerlei leuke, lieve en grappige poesjes. Ze kunnen natuurlijk nagetekend worden in dit tekenblokje, maar er kan natuurlijk ook zelf gecreëerd worden.

Speciaal voor de autoliefhebbers
Wat is er leuker om je eigen tekenblok te hebben met daarop allerlei auto's! Ook handig als je graag auto's tekent want dan kun je af en toe even spieken. In het blok zit mooi stevig blanco tekenpapier.

Unieke notitie- of tekenblokjes van Alkmaar
Alkmaar is een prachtige stad en de inwoners zijn met recht trots op hun woonplaats. Deze notitie- of tekenblokjes van Alkmaar zijn dan ook leuk om kado te geven. Handig om in huis te hebben voor boodschappenlijstjes of zaken die men moet onthouden... maar creatievelingen kunnen er natuurlijk ook mooi in schetsen en tekenen. Misschien wel de Waag van Alkmaar...