Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Jaarkalender van Haarlem en van Alkmaar

De unieke A3 Jaarkalender van Haarlem en jaarkalender van Alkmaar bestaat uit 13 stevige kalenderbladen gedrukt in fullcolour met daarop prachtige foto's van deze steden. De jaarkalenders zijn afgewerkt met een zilveren ringband en extra stevig grijsboard achterblad.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Jaarkalender A3 Alkmaar
    € 16,95 € 14,01
  2. Jaarkalender A3 Haarlem
    € 16,95 € 14,01
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jaarkalender Haarlem 2021

Daar is dan weer; onze mooie jaarkalender van Haarlem! Prachtige foto's van de vele mooie plekken van deze stad aan het Spaarne; o.a. de Grote Markt, de Grote of St. Bavokerk, Leidsevaart, Ripperdakazerne en Patronaat. Ook hebben we in het calendarium van deze A3 kalender de feestdagen en veel Haarlemse evenementen opgenomen. En dankzij de fijne samenwerking met de Historische Vereniging Haerlem is het geheel compleet gemaakt met leuke korte historische verhaaltjes en foto's. Kortom een unieke A3 kalender; een must have voor elke trotse Haarlemmer.

Jaarkalender Alkmaar 2021

Ook van de mooie Noord Hollandse stad Alkmaar hebben wij nu een jaarkalender gemaakt. Bijzondere foto's van de mooiste plekjes van Alkmaar maken deze A3-formaat jaarkalender een must have voor iedereen die van deze kaasstad houdt. In het calendarium zijn ook alle schoolvakanties en feestdagen opgenomen. Gehele kalender is in full colour, afgewerkt met een ringband met handig ophang haakje en een stevige karton achterkant.