Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting


Kadowinkel
Magneetjes, allerlei schriftjes, notitieboekjes, verjaardagskalenders...allemaal leuke kleine kadootjes voor een ander of voorjezelf.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 184

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Schriftje Vrachtwagens
    € 1,98 € 1,64
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 184

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Jaarkalenders 2020
Het einde van 2019 komt alweer inzicht. De afspraken voor het nieuwe jaar komen langzaam alweer binnen, dus het wordt tijd om een nieuwe jaarkalender te kopen. Handig en mooi tegelijk, dat zijn de jaarkalenders van De Kaartenmakers.

Jaarkalender Haarlem 2020
Daar is dan weer; onze mooie jaarkalender van Haarlem! Prachtige foto's van de vele mooie plekken van deze stad aan het Spaarne; o.a. de Grote Markt, de Grote of St. Bavokerk, Leidsevaart, Ripperdakazerne en Patronaat. Ook hebben we in het calendarium van deze A3 kalender de feestdagen en veel Haarlemse evenementen opgenomen. En dankzij de fijne samenwerking met de Historische Vereniging Haerlem is het geheel compleet gemaakt met leuke korte historische verhaaltjes en foto's. Kortom een unieke A3 kalender; een must have voor elke trotse Haarlemmer.

Jaarkalender Alkmaar 2020
Ook van de mooie Noord Hollandse stad Alkmaar hebben wij nu een jaarkalender gemaakt. Bijzondere foto's van de mooiste plekjes van Alkmaar maken deze A3 formaat jaarkalender een must have voor iedereen die van deze kaasstad houdt. In het calendarium zijn ook alle schoolvakanties en feestdagen opgenomen. Gehele kalender is in full colour, afgewerkt met een wire-o-binding met handig ophang haakje en een stevige karton achterkant.

Verjaardagskalender Alkmaar
De prachtige kaasstad Alkmaar als onderwerp voor een verjaardagskalender. Onder andere De Waag, de Accijnstoren, de molen van Piet en het huis met de kogel staan op deze full color A4 verjaardagskalender. De kalender bestaat uit voorblad en 12 maandbladen en is afgewerkt met een wire-o-binding met ophanghaakje en heeft een stevig achterblad van karton.

Verjaardagskalender voor kinderen
Als je jong bent is jarig zijn een heerlijk feest vol met spanning, kadootjes, feestjes, taart en leuke verjaardagskaartjes natuurlijk! De verjaardagskalender Beestenboel is speciaal voor jonge kinderen. Veel leuke kleurrijke illustraties van dieren en de letters van het alfabet maken deze verjaardagskalender nuttig, leuk én leerzaam.

Verjaardagskalender Gouda
Gouda is een prachtige historische stad in het Groen Hart, bij uitstek geschikt als onderwerp voor mooie verjaardagskalender. Onder andere het prachtige stadhuis, de Waag en de Sint-Janskerk staan op deze full color A4 verjaardagskalender. De kalender bestaat uit voorblad en 12 maandbladen en is afgewerkt met een wire-o-binding met ophanghaakje en heeft een stevig achterblad van karton.

Verjaardagskalender Haarlem
Naast de Jaarkalender van Haarlem hebben wij ook een mooie unieke verjaardagskalender van Haarlem in ons assortiment. Op elke maandblad staat een kleurrijke foto van een van de bijzondere plekjes in Haarlem. Deze kalender is vierkant en is afgewerkt met een wire-o-binding met ophanghaakje en heeft een stevig achterblad van karton.Unieke beker / mok en eierdopje van Haarlem
Leuk om kado te geven, of aan familie in het buitenland. Maar je kunt ze natuurlijk als trotse Haarlemmer zo ook gewoon voor jezelf kopen deze mooie keramieke beker en eierdop met daarop een illustratie van de Grote of Sint Bavokerk.