Genieten van de zomer..

Tijdens de periode 21 juni tot en met 12 juli doen wij het wat rustiger aan.. Natuurlijk kun je wel een bestelling in onze webshop plaatsen, maar houd er rekening mee dat de levertijd iets langer is. (3 tot 4 werkdagen). Dank voor het begrip en iedereen een fijne zomer gewenst, dat de zon maar eens mag gaan schijnen!

 

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Tekenblok en schetsboek

Op zoek naar een leuk tekenblok voor je kind of voor jezelf? Bij De Kaartenmakers vindt je A5 tekenblokjes (14,8 x 21 cm) met mooie kleurrijke designs op de voorkant en A4 schetsboeken. Het blanco binnenwerk bestaat uit 50 of 75 vellen van stevig FSC papier. Altijd handig om bij de hand te hebben!

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Tekenblokje voor kleine kinderen

Kinderen kleuren natuurlijk altijd graag! Lekker met potloden of stiften aan het werk. Daarom is het handig om altijd een tekenblok in huis te hebben. Ons tekenblokje Little Kids is door zijn formaat handig om mee te nemen waar je ook naar toe gaat! Op het tekenblokje kan ook de naam gezet worden.

Tekenblokje met poesjes

Op dit tekenblokje met A5 formaat staan allerlei leuke, lieve en grappige poesjes. Ze kunnen natuurlijk nagetekend worden in dit tekenblokje, maar er kan natuurlijk ook zelf gecreëerd worden.


Speciaal voor de autoliefhebbers

Wat is er leuker om je eigen tekenblok te hebben met daarop allerlei auto's! Ook handig als je graag auto's tekent want dan kun je af en toe even spieken. In het blok zit mooi stevig blanco tekenpapier.

Unieke notitie- of tekenblokjes van Alkmaar

Alkmaar is een prachtige stad en de inwoners zijn met recht trots op hun woonplaats. Deze notitie- of tekenblokjes van Alkmaar zijn dan ook leuk om kado te geven. Handig om in huis te hebben voor boodschappenlijstjes of zaken die men moet onthouden... maar creatievelingen kunnen er natuurlijk ook mooi in schetsen en tekenen. Misschien wel de Waag van Alkmaar...