Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Notitieboek

Leuke originele notitieboekjes koop je bij De Kaartenmakers. Onze notitieboekjes zijn verkrijgbaar in A5- of A6-formaat, hebben een gelinieerd of blanco binnenwerk. Afwerking met ringband of harde kaft.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Unieke notitieboekjes met hout

Met bijzondere kartonsoorten hebben De Kaartenmakers mooie notitieboekjes gemaakt. Stevig karton met hout structuur is gebruikt voor de omslag van onze 'Onthoutboekjes' (A5 en A6 formaat). Het binnenwerk, voor de helft gelinieerd, is gedrukt op mooi bijpassend oker kleurig papier. De tekst 'Onthoutboekje' is gedrukt in goudfolie. Kortom een bijzonder, praktisch en handig notitieboekje om belangrijke zaken op te schrijven die u wilt onthouden.

Bijzondere Haarlemse notitieboekjes

De Molen de Adriaan, het Teylersmuseum, het beroemde beeld van Laurens Janszoon Coster en natuurlijk de Grote of Sint Bavokerk; al deze bekende highlights van Haarlem zijn verwerkt op onze collectie notitieboekjes van Haarlem. Al deze notitieboekjes hebben een blanco binnenwerk en afgewerkt met elastische sluiting.


Notitieboekjes om te leren

Tijdens het leren maak je vaak nuttige notities of samenvattingen... speciaal daarvoor hebben we onze serie Notitieboekjes Leer gemaakt. Met leer-achtig karton als omslag en een lichtgrijs gekleurd binnenwerk (voor de helft gelinieerd). Verkrijgbaar in A5 formaat (Leerschrift, in zilverfolie gedrukt) en A6 formaat (Leerstof, in zilverfolie gedrukt).