Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Jaarkalenders 2022

De unieke A3 kalender van Haarlem, Alkmaar, Bloemendaal of Holland uit 13 stevige kalenderbladen gedrukt in fullcolour met daarop prachtige foto's van deze steden. De kalenders zijn afgewerkt met een zilveren ringband en extra stevig grijsboard achterblad. Nieuw dit jaar is de Kunst kalender van Martine de Ruiter.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jaarkalender Haarlem 2022

Daar is dan weer; onze mooie jaarkalender van Haarlem! Prachtige foto's van de vele mooie plekken van deze stad aan het Spaarne; o.a. de Grote Markt, de Grote of St. Bavokerk, Leidsevaart, Ripperdakazerne en Patronaat. Ook hebben we in het calendarium van deze A3 kalender de feestdagen en veel Haarlemse evenementen opgenomen. En dankzij de fijne samenwerking met de Historische Vereniging Haerlem is het geheel compleet gemaakt met leuke korte historische verhaaltjes en foto's. Kortom een unieke A3 kalender; een must have voor elke trotse Haarlemmer.

Jaarkalender Alkmaar 2022

Ook van de mooie Noord Hollandse stad Alkmaar hebben wij nu een jaarkalender gemaakt. Bijzondere foto's van de mooiste plekjes van Alkmaar maken deze A3-formaat jaarkalender een must have voor iedereen die van deze kaasstad houdt. In het calendarium zijn ook alle schoolvakanties en feestdagen opgenomen. Gehele kalender is in full colour, afgewerkt met een ringband met handig ophang haakje en een stevige karton achterkant.

Jaarkalender Bloemendaal 2022

In de gemeente Bloemendaal heb je ook veel mooie plekjes; de Dorpskerk in Bloemendaal,de Zeeweg naar Bloemendaal aan zee, het station Vogelenzang, de Eerebegraafplaats in de Kennemerduinen...De hele jaarkalender is in full colour, afgewerkt met een ringband met handig ophang haakje en een stevige karton achterkant. een uniek Bloemendaals cadeautje!

Jaarkalender Holland 2022

In samenwerking met Mackaaij Photography heeft De Kaartenmakers dit jaar ook een Holland Jaarkalender samengesteld. Prachtige foto's van allle 12 provincies (Friesland, Groningen, Drente, Overijssel, gelderland, Brabant, Zeeland, Limburg, Flevoland, Noord Holland en Zuid-Holland. De hele jaarkalender is in full colour, afgewerkt met een ringband met handig ophang haakje en een stevige karton achterkant.

Jaarkalender 2022 schilderkunst Iets Fraais

In samenwerking met kunstenaar Martine de Ruiter heeft De Kaartenmakers deze unieke jaarkalender ontwikkelt. Martine de Ruiter maakt schilderkunst die het beste omschreven kan worden als geabstraheerd expressionistisch. In het totaalbeeld streeft Martine naar de suggestie van groei en beweging. Ze maakt  gebruik van een zelf ontwikkelde schildertechniek met paletstukken, die bijdragen aan die suggestie. De naam 'paletstukken' heeft zij zelf gegeven aan deze uniek samengestelde gemengde en gedroogde kleurcombinaties van haar palet. Deze techniek geeft haar werk reliëf, scherp contrast en een unieke stijl. Super mooie Kunst jaarkalender waar wij trots op zijn!