Genieten van de zomer..

Tijdens de periode 21 juni tot en met 12 juli doen wij het wat rustiger aan.. Natuurlijk kun je wel een bestelling in onze webshop plaatsen, maar houd er rekening mee dat de levertijd iets langer is. (3 tot 4 werkdagen). Dank voor het begrip en iedereen een fijne zomer gewenst, dat de zon maar eens mag gaan schijnen!

 

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Over ons

Verrassende producten gemaakt in Nederland

De Kaartenmakers is een jonge uitgeverij gevestigd in Haarlem. De drijvende kracht achter deze uitgeverij is Tamira Theunissen, die samen met haar team gaat voor mooie, eerlijke en duurzame producten van papier. De producten van De Kaartenmakers worden in eigen huis bedacht, ontworpen en geproduceerd met zelf opgewekte zonne-energie.

De collectie van De Kaartenmakers bestaat ondertussen uit wenskaarten, kunstkaarten, postkaarten, maar ook verjaardagskalenders, schriften-sets en notitieboekjes. Soms wordt er samengewerkt met kunstenaars (o.a. Leo van den Ende en Martine de Ruiter van Iets fraais), maar ook eigen illustraties en kunstwerken worden verwerkt tot mooie kaarten of posters..


 

 

 

 

 

 

 

 

3f97132618788263d48a5b71ad2b8f61