Genieten van de zomer..

Tijdens de periode 21 juni tot en met 12 juli doen wij het wat rustiger aan.. Natuurlijk kun je wel een bestelling in onze webshop plaatsen, maar houd er rekening mee dat de levertijd iets langer is. (3 tot 4 werkdagen). Dank voor het begrip en iedereen een fijne zomer gewenst, dat de zon maar eens mag gaan schijnen!

 

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting


Kerstkaarten, posters en magneet Gouda

Mooie producten van Gouda; onder andere bekend van de Goudse kaas, stroopwafels en natuurlijk Kaarsjesavond

Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

A4 Poster van Gouda, stadhuis

Prachtige A4 poster met handgemaakte tekening van het stadhuis van Gouda op de Markt in blauw. Het in de 15 e eeuw gebouwde stadhuis is een van de oudste gotische stadhuizen van ons land! Tijdens de beroemde kaarsjesavond van Gouda is het voormalige stadhuis prachtig verlicht. De Poster is ook verkrijgbaar op A3 formaat en is gedrukt op mooi extra stevig natuurlijk karton.

A4 verjaardagskalender Gouda

Gouda is gelegen in Midden- Nederland, in het groene hart van Nederland. In de Middeleeuwen is Gouda door zijn gunstige ligging aan de Gouwe en Hollandse IJssel uitgegroeid tot een van de belangrijkste steden van Holland. In het historisch centrum van de stad zie je dan ook nog veel monumentale gebouwen (Stadhuis, de Sint-Janskerk, molen de Roode Leeuw). Daarnaast kent iedereen Gouda natuurlijk van de Goudse kaas en de kaasmarkt… kortom genoeg reden om er een mooie verjaardagskalender van te maken met veel foto’s van de mooie stad.