Genieten van de zomer..

Tijdens de periode 21 juni tot en met 12 juli doen wij het wat rustiger aan.. Natuurlijk kun je wel een bestelling in onze webshop plaatsen, maar houd er rekening mee dat de levertijd iets langer is. (3 tot 4 werkdagen). Dank voor het begrip en iedereen een fijne zomer gewenst, dat de zon maar eens mag gaan schijnen!

 

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Levertijd en verzendkosten

Levertijden

Wij doen ons best om je bestelling met grote zorg in te pakken en aan te leveren bij de post. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur in onze webshop worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te versturen. Het kan voorkomen dat een bestelt product niet voorradig is en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht het echt langer gaan duren door onvoorziene zaken dan brengen wij je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

Verzendkosten

De vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. Koop je voor meer dan 25 euro in onze webshop, dan sturen wij je bestelling gratis naar je op!

De verzendkosten bedragen:
€ 3,99 (voor bestellingen onder de € 30,- die door een brievenbus passen)
€ 6,99 (voor bestellingen onder de € 30,- die niet door een brievenbus passen)

Gratis verzending

Nederland: voor bestellingen vanaf € 30,-
België: voor bestellingen vanaf € 35,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post.nl (MyParcel) Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.