Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Stichting ALS Nederland
Door ALS te steunen draag je bij aan het realiseren van onze missie: het vinden van de oorzaak en daardoor ook mogelijk toekomstige behandeling. Het stimuleren en financieren van wetenschappelijk onderzoek naar ALS én het creëren van een betere levenskwaliteit en zorg voor de huidige ALS patiënten en hun omgeving.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Uw steun is hard nodig!
ALS is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel.
In Nederland lijden ongeveer 1500 mensen aan ALS. Jaarlijks komen daar 500 patiënten bij maar overlijden er ook weer 500 mensen aan de gevolgen van deze ziekte. Over de oorzaak van ALS is nog maar weinig bekend en er bestaat nog geen geneesmiddel. Hoop op een toekomst – met een gemiddelde levensverwachting van 3 tot 5 jaar na de eerste klachten– is er dus nog niet.

ALS kan iedereen overkomen en is niet te stoppen. Er bestaat tot op heden geen effectieve behandeling om deze ziekte te genezen of zelfs maar te vertragen. Om een behandeling te kunnen ontwikkelen is het van groot belang om zo snel mogelijk de oorzaak van ALS in kaart te brengen. Hoe meer we hierover te weten komen, hoe dichter we bij de oplossing komen.

www.als.nl