Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting


Make A Wish Kerstkaarten

Make A Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geven aan een Goede Doel

U wilt uw relaties een mooie kerstkaart sturen, maar ook meteen een goed doel ondersteunen en onder de aandacht brengen? De Kaartenmakers werkt samen met een aantal Goede Doelen. Zo kunt u in onze collectie Alzheimer Nederland kerstkaarten, Habitat kerstkaarten, Rode Kruis kerstkaarten, KWF kerstkaarten, Stichting ALS Kerstkaarten en Make-A-Wish kerstkaarten vinden. Per kerstkaart gaat een vast deel van de kerstkaart naar het gekozen Goede Doel.

Rode Kruis kerstkaarten

Het Rode Kruis is een wereldwijde hulpverleningsorganisatie met zeven belangrijke kernwaarden: menslievendheid, neutraliteit, onpartijdigheid, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid. Deze kernwaarden vormen de grondslag voor alles wat het Rode Kruis doet en worden weerspiegeld in alle acties van de vrijwilligers van het Rode Kruis. Het Rode Kruis is met bijna 100 miljoen leden, vrijwilligers en supporters en 189 nationale organisaties de grootste humanitaire organisatie in de wereld.

Kerstkaarten Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland werkt hard aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Alzheimer Nederland zorgt naast voorlichting over dementie,  ook voor ondersteuning een betere zorg voor mensen met dementie. Tevens maakt Alzheimer Nederland door middel van financiële ondersteuning wetenschappelijk onderzoek mogelijk.

Kerstkaarten KWF

KWF Kankerbestrijding heeft als doel om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Het ideaal waar KWF naar streeft is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dit te bereiken werft KWF fondsen waarmee onderzoek naar kanker wordt gefinancierd en begeleid.

Kerstkaarten Make-a-Wish

Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte. ‘De kracht van Make-A-Wish Nederland is dat ze maatwerk leveren. Elke wens van een ziek kind is weer anders. Alles wordt uit de kast gehaald om van de wensvervulling een groot succes te maken. Voor het kind en voor de familie. En natuurlijk ook wel een beetje voor de vrijwilligers, sponsoren, ziekenhuizen, business partners en ambassadeurs.

Kerstkaarten ALS Nederland

ALS Nederland staat voor het stimuleren en financieren van onderzoek naar de ziekte ALS én het creëren van een betere levenskwaliteit en zorg voor ALS patiënten.