Genieten van de zomer..

Tijdens de periode 21 juni tot en met 12 juli doen wij het wat rustiger aan.. Natuurlijk kun je wel een bestelling in onze webshop plaatsen, maar houd er rekening mee dat de levertijd iets langer is. (3 tot 4 werkdagen). Dank voor het begrip en iedereen een fijne zomer gewenst, dat de zon maar eens mag gaan schijnen!

 

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting


Kerstkaart met uw bedrijfslogo op voorkant

Uw bedrijfslogo mooi zichtbaar op de voorkant van uw kerstkaart. Sterk voor uw merk!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Uw bedrijfslogo goed in beeld
Bent u op zoek naar een zakelijke kerstkaart waar uw bedrijfslogo op de voorkant van de kaart geplaatst kan worden? Of waar uw huisstijlkleuren in het ontwerp verwerkt kunnen worden? Dan bent u bij De Kaartenmakers aan het juiste adres. bel gerust voor de mogelijkheden; 023 54 00 952. Wij denken graag met u mee en omdat alle ontwerpen in huis zijn gemaakt én geproduceerd is er  bij De Kaartenmakers veel mogelijk.

Zakelijke kerstkaarten maken uw bedrijf zichtbaar
Het sturen van een kerstkaart is een mooie gelegenheid om uw (vaste) klanten of opdrachtgevers te bedanken voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Maar de kerstkaart kan ook worden gebruikt om uw opdrachtgevers uit te nodigingen voor de nieuwjaarsrecept of een geplande verhuizing aan te kondigen. Twee vliegen in een klap! Bij de Kaartenmakers kunnen we ook uw logo en huisstijl kleuren verwerken in de opmaak. Kortom uw bedrijf staat mooi op de (kerst)kaart!