Genieten van de zomer..

Tijdens de periode 21 juni tot en met 12 juli doen wij het wat rustiger aan.. Natuurlijk kun je wel een bestelling in onze webshop plaatsen, maar houd er rekening mee dat de levertijd iets langer is. (3 tot 4 werkdagen). Dank voor het begrip en iedereen een fijne zomer gewenst, dat de zon maar eens mag gaan schijnen!

 

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting


Bureaukalenders

Een heel jaar met uw bedrijf onder de aandacht met deze bureaukalenders. Ook bureaukalenders van Alkmaar en Haarlem.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Burokalenders Alkmaar

Op deze burokalender Alkmaar staan op elke zijde naast de maandoverzichten ook een mooie foto van Alkmaar. Ook kan er op de 3 zijdes een korte kerstwens en eventueel een bedrijfslogo worden ingedrukt. De burokalenders kunnen plat in de bijgeleverd envelop worden verstuurd. Op deze manier blijft je kerstwens het gehele jaar onder de aandacht!

Burokalenders Rotterdam

Op zoek naar een originele kerstkaart van Rotterdam? Dan is onze burokalender Rotterdam een uitkomst! Op deze handige kalenders van Rotterdam kan op elk van 3 zijdes een persoonlijke wens worden in gedrukt. Eventueel ook een bedrijfslogo. De burokalenders worden plat verzonden en kunnen eenvoudig in elkaar worden gezet.

Jaarkalender bestellen van Alkmaar of Haarlem

Woont u in Haarlem of Alkmaar of is uw bedrijf in een van deze steden gevestigd? Dan zijn onze prachtige en unieke jaarkalenders van Haarlem en Alkmaar een must-have! Een grote jaarkalender (A3 formaat) met prachtige foto's, een praktisch calendarium met daarin natuurlijk de feestdagen en schoolvakanties. Geheel in full colour, met stevig achterblad en afgewerkt met een wire-o-binding en ophanghaakje. Jaarkalender Alkmaar en Jaarkalender Haarlem

Handig voor op het buro!

Mooie foto's van Nederlandse landschappen door het jaar heen. Of prachtige bouwstijlen in beeld gebracht op onze bureakalender. Een kerstkaart waar je het hele jaar plezier van hebt!
Zo blijft uw bedrijf een jaar lang onder de aandacht van uw klanten; mooie en nuttig tegelijk.