Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

De
Kaartenmakers
kerstkaartencollectie
Onze kerstcollectie is zowel geschikt voor de zakelijke markt als voor particulieren. Het ontwerp en de productie zijn in handen van De Kaartenmakers, waardoor wij flexibel zijn in het verwerken van wensen van de klant.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Amsterdamse kerstkaarten
Mooie en unieke kerstkaarten met als onderwerp onze hoofdstad Amsterdam. De bekende grachten en grachtenpanden van Amsterdam zijn uitermate dankbare onderwerpen om te verwerken tot kerstkaarten.

Uitgebreidde keuze kerstkaarten
In de kerstcollectie van De Kaartenmakers vindt u unieke kerstkaarten. Een kerstkaart van helemaal van hout... Kerstkaarten met goudfolie of een bijzondere stansvorm, gedrukt op mooie kartonsoorten.

Unieke kerstkaarten van Haarlem
De vele mooie plekjes van deze aan het Spaarne gelegen stad hebben wij verwerkt tot unieke kerstkaarten. Mooie foto's, prachtige illustraties of uniek oud beeldmateriaal van Haarlem zijn verwerkt tot bijzondere kerstkaarten.
Het stadhuis, de Grote of Sint Bavokerk, het beeld van Coster of Molen de Adriaan aan het Spaarne. Bekijk al onze kerstkaarten van Haarlem

Kerstkaarten van Amsterdam
Ook onze hoofdstad mag natuurlijk niet missen in onze collectie. De prachtige Amsterdamse grachten, de Magere Brug, mooie grachtenpanden in de winter... genoeg om mooie kerstkaarten van de te maken. Bekijk onze Amsterdamse kerstkaarten

Leuke kerstkaarten van Rotterdam
Rotterdam met zijn belangrijke haven, de bekende Erasmusbrug en de Kuip natuurlijk is uniek in Nederland. Daarom hebben wij in onze collectie ook kerstkaarten van deze aan de Nieuwe Maas gelegen stad opgenomen
. Bekijk onze kerstkaarten van Rotterdam

Unieke kerstkaarten van Deventer
Deze prachtige Hanzestad hebben wij ook opgenomen in onze collectie kerstkaarten. Zo hebben we een kerstkaart op genomen met daarop een handgetekende illustratie van de skyline van deze mooie, aan de IJssel gelegen stad
. Bekijk de kerstkaarten van Deventer

Geld kado geven tijdens feestdagen
Wat extra geld kan iedereen gebruiken. Maar hoe geef je dat op een leuke manier? Op zoek naar een leuke eenvoudige verpakking, kijk dan eens bij onze collectie geld-kado-enveloppen-kerst.

Persoonlijk en professioneel
Doordat wij alle designs van onze kerstkaarten in huis hebben, kunnen wij snel en professioneel een kerstkaart aan uw persoonlijke wens aanpassen. Wilt u bijvoorbeeld uw huisstijlkleuren verwerkt zien in een gekozen kerstkaart of de kerstwens aangepast hebben? Bel of mail ons dan gerust en leg uw wens aan ons voor. Wij zullen snel reageren; persoonlijk en professioneel.