Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Verjaardagskalenders

Mooie, bijzondere en kleurrijke verjaardagskalenders. 13 kalenderbladen, afgewerkt met zilveren ringband en stevig achterblad. Verkrijgbaar in A4 formaat (21 x 29,7 cm) en 15,5 x 30 cm.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verjaardagskalender Alkmaar

De prachtige kaasstad Alkmaar als onderwerp voor een verjaardagskalender van Alkmaar. Onder andere De Waag, de Accijnstoren, de molen van Piet en het huis met de kogel staan op deze full color A4 verjaardagskalender. De kalender bestaat uit voorblad en 12 maandbladen en is afgewerkt met een wire-o-binding met ophanghaakje en heeft een stevig achterblad van karton.

Verjaardagskalender voor kinderen

Als je jong bent is jarig zijn een heerlijk feest vol met spanning, kadootjes, feestjes, taart en leuke verjaardagskaartjes natuurlijk! De verjaardagskalender Beestenboel is speciaal voor jonge kinderen. Veel leuke kleurrijke illustraties van dieren en de letters van het alfabet maken deze verjaardagskalender nuttig, leuk én leerzaam.

Verjaardagskalender Gouda

Gouda is een prachtige historische stad in het Groen Hart, bij uitstek geschikt als onderwerp voor mooie verjaardagskalender van Gouda. Onder andere het prachtige stadhuis, de Waag en de Sint-Janskerk staan op deze full color A4 verjaardagskalender. De kalender bestaat uit voorblad en 12 maandbladen en is afgewerkt met een wire-o-binding met ophanghaakje en heeft een stevig achterblad van karton.

Verjaardagskalender Haarlem

Naast de Jaarkalender van Haarlem hebben wij ook een mooie unieke verjaardagskalender van Haarlem in ons assortiment. Op elke maandblad staat een kleurrijke foto van een van de bijzondere plekjes in Haarlem. Deze kalender is vierkant en is afgewerkt met een wire-o-binding met ophanghaakje en heeft een stevig achterblad van karton.