Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Posters op A4 of A3

Mooie unieke posters in A4 of A3 formaat koop je bij De Kaartenmakers. Duurzaam gedrukt op mooi stevig FSC karton. Posters met teksten in zwart/wit, met bloemen, maar ook posters van Haarlem, van Alkmaar en van Deventer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Poster bestellen (A3 of A4-formaat)

Mooie prints kopen voor aan de muur van je slaapkamer, werkkamer of woonkamer? Bij De Kaartenmakers hebben we designer posters van steden, bloemen en leuke teksten. Deze posters zijn te bestellen in A4 of A3 formaat en worden gedrukt op luxe FSC karton.

Posters van Haarlem

Een unieke poster kopen van Haarlem? In A3 of A4 formaat? In ons assortiment hebben wij een prachtige poster met daarop een in blauw getekende Grote of St. Bavokerk met sneeuw. Ook zijn er posters van deze bekende kerk op de Grote Markt ook in grijs, zwart en rood; in een moderne stijl geillustreerd.

Unieke poster van Alkmaar

Op zoek naar een leuk kado? Bij De Kaartenmakers hebben we nu ook mooie posters van de Waag van Alkmaar. Een gedetailleerde tekening in blauw of een strakkere variant in zwart, grijs en rood. Verkrijgbaar in twee formaten: A3 (29,7 x 42 cm) en A4 (21 x 29,7 cm).

Botanische posters in zwart/wit

Mooie zwart/wit tekeningen van allerlei wilde bloemen verwerkt tot hippe posters. Het leuke kleur accent maakt het geheel af