Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Kerstversiering

Unieke houten of keramieke 'delfstblauwe kerstversiering voor in de boom of als decoratie. Maak het sfeervol tijdens de feestdagen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Originele kerstversiering en kerstdecoratie

Altijd weer leuk om de kerstsfeer in huis te brengen. Een prachtig versierde kerstboom of mooie kerstversiering voor het raam; er zijn allerlei manieren om je huis gezellig te maken. De Kaartenmakers hebben leuke Delfstblauwe kerstversiering; bijvoorbeeld een kerstballetje, een huisje, een sneeuwpop, een molentje en een kerststerretje. Maar ook hebben we hippe houten kerstversiering. Leuk voor in de boom, maar ook voor het raam!

Historie van de kerstbal

Pas in de 17e eeuw werden de eerste kerstballen gemaakt, of beter gezegd geblazen. Want de eerste kerstballen waren van echt glas. De glasblazers uit die tijd maakten er een wedstrijd van wie de grootste kertbal kon blazen. De glazen ballen werden in de deuropeningen van de huizen opgehangen en moesten boze geesten weren.  Later werden de ballen van andere materialen gemaakt en ook zo licht dat ze in de kerstboom konden worden gehangen.