Genieten van de zomer..

Tijdens de periode 21 juni tot en met 12 juli doen wij het wat rustiger aan.. Natuurlijk kun je wel een bestelling in onze webshop plaatsen, maar houd er rekening mee dat de levertijd iets langer is. (3 tot 4 werkdagen). Dank voor het begrip en iedereen een fijne zomer gewenst, dat de zon maar eens mag gaan schijnen!

 

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Kalenders, verjaardagskalenders en kadootjes

Verjaardagskalenders, jaarkalenders A3, maandplanner en posters A3 en A4, maar ook kerstversiering (delfstblauwe kerstballen) en houten kandelaars.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 123

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 123

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verjaardagskalender Alkmaar

De prachtige kaasstad Alkmaar als onderwerp voor een verjaardagskalender van Alkmaar. Onder andere De Waag, de Accijnstoren, de molen van Piet en het huis met de kogel staan op deze full color A4 verjaardagskalender. De kalender bestaat uit voorblad en 12 maandbladen en is afgewerkt met een wire-o-binding met ophanghaakje en heeft een stevig achterblad van karton.

Verjaardagskalender voor kinderen

Als je jong bent is jarig zijn een heerlijk feest vol met spanning, kadootjes, feestjes, taart en leuke verjaardagskaartjes natuurlijk! De verjaardagskalender Beestenboel is speciaal voor jonge kinderen. Veel leuke kleurrijke illustraties van dieren en de letters van het alfabet maken deze verjaardagskalender nuttig, leuk én leerzaam.

Verjaardagskalender Gouda

Gouda is een prachtige historische stad in het Groen Hart, bij uitstek geschikt als onderwerp voor mooie verjaardagskalender van Gouda. Onder andere het prachtige stadhuis, de Waag en de Sint-Janskerk staan op deze full color A4 verjaardagskalender. De kalender bestaat uit voorblad en 12 maandbladen en is afgewerkt met een wire-o-binding met ophanghaakje en heeft een stevig achterblad van karton.

Verjaardagskalender Haarlem

Naast de Jaarkalender van Haarlem hebben wij ook een mooie unieke verjaardagskalender van Haarlem in ons assortiment. Op elke maandblad staat een kleurrijke foto van een van de bijzondere plekjes in Haarlem. Deze kalender is vierkant en is afgewerkt met een wire-o-binding met ophanghaakje en heeft een stevig achterblad van karton.