Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting


(Verjaardags)kalenders
Toch nog altijd handig een verjaardagskalender of jaarkalender in huis. In praktische formaten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verjaardagskalender Alkmaar
De prachtige kaasstad Alkmaar als onderwerp voor een verjaardagskalender. Onder andere De Waag, de Accijnstoren, de molen van Piet en het huis met de kogel staan op deze full color A4 verjaardagskalender. De kalender bestaat uit voorblad en 12 maandbladen en is afgewerkt met een wire-o-binding met ophanghaakje en heeft een stevig achterblad van karton.

Verjaardagskalender voor kinderen
Als je jong bent is jarig zijn een heerlijk feest vol met spanning, kadootjes, feestjes, taart en leuke verjaardagskaartjes natuurlijk! De verjaardagskalender Beestenboel is speciaal voor kinderen. Veel leuke kleurrijke illustraties van dieren en de letters van het alfabet maken deze verjaardagskalender nuttig, leuk én leerzaam

Verjaardagskalender Gouda
Gouda is een prachtige historische stad in het Groen Hart, bij uitstek geschikt als onderwerp voor mooie verjaardagskalender. Onder andere het prachtige stadhuis, de Waag en de Sint-Janskerk staan op deze full color A4 verjaardagskalender. De kalender bestaat uit voorblad en 12 maandbladen en is afgewerkt met een wire-o-binding met ophanghaakje en heeft een stevig achterblad van karton.

Jaarkalender Haarlem 2019
Daar is dan weer; onze mooie jaarkalender van Haarlem! Prachtige foto's van de vele mooie plekken van deze stad aan het Spaarne; o.a. de Grote Markt, de Grote of St. Bavokerk, Leidsevaart, Ripperdakazerne en Patronaat. Ook hebben we in het calendarium van deze A3 kalender de feestdagen en veel Haarlemse evenementen opgenomen. En dankzij de fijne samenwerking met de Historische Vereniging Haerlem is het geheel compleet gemaakt met leuke korte historische verhaaltjes en foto's.

Verjaardagskalender Haarlem
Naast de Jaarkalender van Haarlem hebben wij ook een mooie unieke verjaardagskalender van Haarlem in ons assortiment. Op elke maandblad staat een kleurrijke foto van een van de bijzondere plekjes in Haarlem. Deze kalender is vierkant en is afgewerkt met een wire-o-binding met ophanghaakje en heeft een stevig achterblad van karton.