Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting


Schriftjes en schriften-sets
Allerlei schriftjes in twee verschillende formaten: A5 en A6. Mooie kwaliteit papier voor zowel omslag en het gelinïeerde binnenwerk. Diverse designs.

Tonen als Foto-tabel Lijst

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Leuke schriften en schriften-sets
Voor als school weer begint of gewoon voor thuis of op kantoor; leuke schriften en schriften-sets. Duurzaam geproduceerd op mooi stevig papier. Er bestaat een serie schriftjes in pasteltinten, grijstinten en in vrolijke kleuren. En we hebben ook onze Hollands Glorie serie met mooie blauwe  typisch  nederlandse illustraties. Al onze schriften zijn met lijntjes. In ons assortiment hebben we schriften in A5 en A6 formaat. Bij De Kaartenmakers besteld u makkelijk uw schriften; schriften van hoge kwaliteit!

Notitieboekjes
In De Kaartenmakers collectie kunt u ook notitieboekjes vinden. Zo hebben we een notitieboekjes (in A5 of A6 formaat) met een omslag van karton met een houtstructuur, leerstructuur en met een donsig oppervlak. Ga naar notitieboekjes

Schoolschriften
In de zomervakantie denk je er liever niet aan, maar in september beginnen de scholen weer en dan is het handig om op tijd te zijn met het inkopen van de schriften voor de kinderen. Bij De Kaartenmakers vind je hele hippe leuke A5 schriftjes met lijntjes.