Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting


Kadowinkel
Magneetjes, schriftjes, notitieboekjes, verjaardagskalenders...allemaal in onze kadowinkel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Unieke magneetjes
Altijd een leuk een koelkast-magneet. In onze collectie hebben we allerlei magneten met daarop de mooie delfstblauw-achtige illustraties van steden; o.a. Haarlem, Alkmaar, Bloemendaal, Schagen, Kerkrade, Nijmegen en Gouda. Maar voor wie op zoek is naar kleurrijke magneetjes; kijk dan eens bij ons magneetjes met bloemen.

Verjaardagskalender voor kinderen
Als je jong bent is jarig zijn een heerlijk feest vol met spanning, kadootjes, feestjes, taart en leuke verjaardagskaartjes natuurlijk! De verjaardagskalender Beestenboel is speciaal voor kinderen. Veel leuke kleurrijke illustraties van dieren en de letters van het alfabet maken deze verjaardagskalender nuttig, leuk én leerzaam

Jaarkalender Haarlem 2019
Daar is dan weer; onze mooie jaarkalender van Haarlem! Prachtige foto's van de vele mooie plekken van deze stad aan het Spaarne; o.a. de Grote Markt, de Grote of St. Bavokerk, Leidsevaart, Ripperdakazerne en Patronaat. Ook hebben we in het calendarium van deze A3 kalender de feestdagen en veel Haarlemse evenementen opgenomen. En dankzij de fijne samenwerking met de Historische Vereniging Haerlem is het geheel compleet gemaakt met leuke korte historische verhaaltjes en foto's.