Genieten van de zomer..

Tijdens de periode 21 juni tot en met 12 juli doen wij het wat rustiger aan.. Natuurlijk kun je wel een bestelling in onze webshop plaatsen, maar houd er rekening mee dat de levertijd iets langer is. (3 tot 4 werkdagen). Dank voor het begrip en iedereen een fijne zomer gewenst, dat de zon maar eens mag gaan schijnen!

 

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Geld kado enveloppen

Handige, leuke enveloppen om geld kado te geven. Aan een jarige, aan uw werknemers, aan iemand die erg heeft geholpen bij uw verhuizing of verbouwing... 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cadeau envelop bestellen 

Zoek je een leuke manier om het geld kado te geven aan bijvoorbeeld je kinderen of aan je personeel? De Kaartenmakers heeft mooie eenvoudig te sluiten envelopjes ontwikkelt die het geven van geld nog leuker en gemakkelijker maken.
De enveloppen worden in huis ontworpen en geproduceerd, dus er komen met enige regelmaat nieuwe designs bij! 
Ons assortiment bestaat uit allerlei thema's, o.a.Happy birthday, Goud Waard en Bedankt. Maar er zijn ook geld-kado-envelopjes speciaal voor de kerstdagen

Geld geven aan kind

Op een bepaalde leeftijd willen kinderen geen kadootjes meer krijgen, maar geld. Ze bepalen liever zelf wat ze voor hun verjaardag kopen.. 
Onze geld kado enveloppen kunnen dan een uitkomst zijn. Leuke vrolijke envelopjes om geld te geven of een tegoedbon natuurlijk!

Geld envelop voor huwelijkfeest

Wil je voor een huwelijksfeest of jubileum geld geven en zoek je daarbij een mooie feestelijk envelop? In onze collectie vind je mooie geld envelopjes met bloemen of hartjes.

Jubileumkaarten huwelijk: 25 jaar, 50 jaar of 60 jaar

Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een mooie wenskaart te sturen voor het zilveren of gouden huwelijkfeest. Bij onze felicitatiekaarten jubileum vind je een ruime keuze aan felicitatiekaarten.