Genieten van de zomer..

Tijdens de periode 21 juni tot en met 12 juli doen wij het wat rustiger aan.. Natuurlijk kun je wel een bestelling in onze webshop plaatsen, maar houd er rekening mee dat de levertijd iets langer is. (3 tot 4 werkdagen). Dank voor het begrip en iedereen een fijne zomer gewenst, dat de zon maar eens mag gaan schijnen!

 

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Eigen geboortekaartje maken

Heeft u zelf een idee of ontwerp voor uw geboortekaartje, maar u wilt graag goed advies op het gebied van papier, envelop en productie? Dan bent u bij De Kaartenmakers aan het juiste adres. Het beste kunt natuurlijk langs komen om de mogelijke papiersoorten en enveloppen zelf te zien en voelen, maar mocht dat niet mogelijk zijn dan kunnen we ook op afstand helpen (bijvoorbeeld opsturen papiermonster). U kunt ons bereiken op 023 - 5400952 of info@dekaartenmakers.nl

Eigen foto op geboortekaartje?

Uw heeft een foto die u in het ontwerp van het geboortekaartje van uw kindje zou willen gebruiken. Wij kunnen voor u nagaan of de kwaliteit van de foto goed genoeg is om te drukken. Is het beeld scherp genoeg? ZIjn de kleuren van de foto goed of moeten de foto bewerkt worden? Heeft de foto het juiste formaat in de juiste resolutie? Wij van De Kaartenmakers helpen u graag verder!

Schets uitwerken tot illustratie

Uw heeft een leuk en origineel idee voor het geboortekaartje, maar u kunt niet zo goed tekenen? Ook daar kunnen wij u bij helpen! Na overleg over het idee, de stijl, de gewenste kleuren kunnen wij uw idee uitwerken. Samen realiseren wij uw idee!

Drukken van je eigen geboortekaartje

Niet alleen kunnen wij uw idee of ontwerp uitwerken tot een compleet en druktechnisch correct kaartje. Ook het drukken van het geboortekaartje naar eigen ontwerp vindt plaats in eigen huis. Indien gewenst kunt u ook van uw geboortekaartje vooraf een proefmodel bestellen (geringe meerkosten).

Diverse voorbeelden van eigen geboortekaartjes

Geen producten gevonden voor deze selectie.