Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
 • Menu
 • Setting

Blog

 1. verjaardagskaarten voor kind

  Een leuke verjaardagskaart sturen naar het jarige dochtertje of zoontje van je beste vriendin, maar je wil geen 1 in een dozijn kaart? Kijk dan eens bij onze nieuwe verjaardagskaarten met leuke vrolijke tekeningen van poesje en hondje. De opvallende afwerking van deze verjaardagskaarten maken ze helemaal af! Daar wordt je toch blij van...

  Continus Reading »
 2. De Kaartenmakers met kraam op Bloemencorsomarkt in Haarlem

  Komende zondag 24 april kan het eindelijk weer!

  De praalwagens van de Bloemencorso rijden Haarlem binnen en zijn zondag te bewonderen in Haarlem van 10 tot 17 uur. Tussen deze wagens staan wij ook met een kraam en heel veel leuke kaarten. Dus kom gerust langs! Hopelijk schijnt het zonnetje een beetje. We staan ter hoogte van Boekhandel de Vries op de Gedempte Oude Gracht.

  De Kaartenmakers op Bloemencorso markt

  Continus Reading »
 3. Onze webshop goedgekeurd!

  De Kaartenmakers is aangesloten bij WebwinkelKeur.

  Sinds 08-03-2022 is onze webshop De Kaartenmakers door de keuring van WebwinkelKeur gekomen. Dit betekent dat De Kaartenmakers voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. Daar zijn wij natuurlijk trots op! Hiermee wordt officieel bevestigd dat wij een betrouwbare partij zijn.

  Met een goedkeuring alleen houdt het niet op bij Webwinkelkeur. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat continu blijft toezien op de betrouwbaarheid van haar leden en dus ook van De Kaartenmakers. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

  Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij De Kaartenmakers te kopen.

  Continus Reading »
 4. Schriften voor school, thuis of op vakantie

  Weet niet of ik de enige ben, maar ik wordt nog altijd blij als ik een nieuw schrift open sla en zo'n mooie smetteloze pagina voor mij zien en de geur van papier en inkt op snuif ;-) Daarom vind ik het ook erg leuk om elk jaar weer nieuwe designs te maken voor onze schriften collectie..om dit moment zijn we bezig met deze nieuwe serie schriften op stevig grijskarton met superleuke vilten illustraties.

  Continus Reading »
 5. Geld geven op een leuke manier

  Wie kent het niet: je eigen kind, de buurjongen, het buurmeisje of je eigen neef of nicht bereiken de leeftijd dat ze geld willen voor hun verjaardag. Ze worden niet meer blij van een ingepakt kadootje.. geld willen ze zien en ze willen daarvan zelf iets kopen. Daarom heeft De Kaartenmakers een uitgebreid assortiment geld enveloppen in de collectie. Want naast geld enveloppen voor  de verjaardag, hebben we ook geld kado enveloppen om iemand te bedanken, of zwart geld te geven ;-)

  Heb je nog een leuke idee voor een geld envelop? Mail ze ons vooral (service@dekaartenmakers.nl) 

  Continus Reading »